جستجو

آرشيو مطالب

اینستاگرام در جدیدترین نسخه خود امکاناتی را در اختیار کاربران قرار داده که بسیار جذاب است.

یکی از این امکانات که کاربران زیادی در انتظار آن بودند، پاک شدن خودکار پیام‌ها پس از مشاهده توسط گیرنده پیام است. (شاید این قابلیت شما را یاد پیام‌های محرمانه ماموریت‌های کارآگاه گجت بیندازد!) به کمک این قابلیت هنگامی که شما عکس یا ویدئویی برای مخاطب موردنظرتان ارسال می‌کنید، این محتوا قابلیت یک‌بار نمایش و یک‌بار نمایش مجدد را خواهد داشت و پس از آن به‌طور خودکار حذف می‌شود.

همچنین گزارش مشاهده محتوا، مشاهده مجدد یا حتی تهیه اسکرین‌شات از محتوای صفحه نیز برای شما ارسال می‌شود و به این ترتیب اطلاعات کاملی از مشاهده محتوا در اختیار شما قرار خواهد گرفت. دوست دارید بدانید چطور باید از این قابلیت استفاده کنید؟ روش ارسال محتوای خود پاک‌شونده به این شرح است:

ابتدا اپلیکیشن اینستاگرام را از فهرست اپلیکیشن‌های دستگاه هوشمند خود اجرا کرده و به حساب کاربری خود وارد شوید.

روی آیکون دوربین در بالا سمت چپ صفحه فشار دهید یا صفحه را به سمت راست جارو کنید تا دوربین فعال شود.

 روی آیکون دایره‌ای در وسط صفحه فشار دهید تا فیلم یا عکس مورد نظرتان را ثبت کنید.پس از اعمال تغییرات موردنیاز روی عکس یا فیلم تهیه شده، روی آیکونی که در سمت راست پایین صفحه قابل مشاهده است و جهت راست را نمایش می‌دهد فشار دهید و مخاطب، مخاطبان یا گروه موردنظرتان را برای ارسال محتوا انتخاب کنید.روی گزینه Send فشار دهید تا پیام خود پاک شونده شما برای مخاطبان انتخابی ارسال شود.

توجه: شاید فکر کنید در این شرایط همه پیام‌هایی که برای مخاطبان ارسال می‌شوند به‌طور خودکار به‌صورت خود پاک‌شونده ارسال می‌شوند و دیگر نمی‌توان پیامی را به‌صورت عادی ارسال کرد! نکته‌ای که در این بخش نهفته است ترتیب انجام عملیات است.

 به‌عبارت دیگر چنانچه بخواهید همچون گذشته پیام‌های موردنظرتان را به‌صورت ساده بدون قابلیت حذف خودکار ارسال کنید ‌باید مراحل را برعکس انجام دهید. یعنی ابتدا روی New Message فشار دهید. سپس مخاطب یا مخاطبان موردنظرتان را انتخاب کنید و در ادامه تصویر یا ویدئوی موردنظرتان را به‌صورت پیوست به پیام ارسال کنید. در صورتی‌که در این عملیات ابتدا محتوا ثبت شده سپس مخاطب انتخاب می‌شود.

منبع:jamejamonline.ir


سه شنبه 19 فروردين 1399
ادامه مطلب

به‌تازگی امکاناتی جدید به شبکه اجتماعی اینستاگرام اضافه شده است که موجب می‌شود تا این شبکه به شما بگوید کدام دوست شما غیر فعال بوده و باید آنفالو شود.
به‌ گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی Engadget، در حقیقت این رویکرد شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام برای از بین بردن ارتباط حساب‌های کاربری دروغین و غیرفعال است و موجب می‌شود که عملا افرادی که چند حساب کاربری دارند نتوانند بدون فعالیت در آن‌ها تنها نظاره گر فعالیت دیگران باشند.
این اطلاعات شامل انواع فعالیت در این شبکه هستند و به نوعی بررسی می‌کنند که خوراک ورودی شما توسط کدامیک از دوستان شما تامین شده و کدام افراد حاضر در لیست شما هیچ چیزی برای ارائه به شما در اختیار ندارند.

این قابلیت از دو جنبه مختلف قابل ارزیابی است که جنبه نخست، حذف کردن افراد غیرفعال است، ولی از سوی دیگر این قابلیت جدید موجب می‌شود بدانید که کدام افراد بیشترین فعالیت را داشته‌اند. برای مثال از طریق این قابلیت جدید می‌توانید متوجه شوید که کدام دوست شما بیشترین تعداد استوری را داشته و کدام دوست شما بیشترین تعداد پست را گذاشته و سایر مواردی از این دست برای شما بسیار واضح خواهند شد.
سخنگوی اینستاگرام در این باره گفته است: «هدف این شبکه اجتماعی نزدیک کردن افراد به یکدیگر است ولی همه ما می‌دانیم که با گذشت زمان ممکن است ارتباطات و علایق ما دستخوش تغییر شوند. این قابلیت موجب می‌شود که بتوانید حساب‌هایی که فالو می‌کنید را راحت‌تر مدیریت کنید تا در خروجی شما تنها مواردی باشند که واقعا با آن‌ها در ارتباط هستید و به آنها علاقه‌مندید.»


چهارشنبه 07 اسفند 1398
ادامه مطلب