جستجو

آرشيو مطالب
👈نویسنده : ملیحه باغبان
یک حقیقتی در مورد الگوریتم پاندا وجود دارد که اکثر صاحبان وبسایت نمی دانند که توسط الگوریتم پاندا گوگل جریمه شده اند و دسته ی دیگر هنوز مطمئن نیستند که توسط این الگوریتم جریمه شده اند.
الگوریتم پاندا چیست؟
حتما نام این الگوریتم به گوش شما آشنا هست الگوریتم پاندا توسط موتور جستجوی گوگل پشتیبانی می شود و هدف آن نمایش بهتر نتایج به کاربران است.
گوگل پاندا وظیفه دارد محتوای وب را بررسی و مرور کند و در صورت وجود اشتباهات مثل مطالب کپی در وبسایت آنها را جریمه کند.
اگر رتبه ی وبسایتی کاهش پیدا کند و در مدت زمان زیادی طول بکشد مطالب وبسایت نتوانسته گوگل را قانع کند و باید تغییرات اساسی در محتوا ایجاد شود حتی وبسایتهای در حال رشد هم احتمال دارد توسط الگوریتم پاندا جریمه شوند.
حقیقت دیگر این است که در هنگام  سئو سایت  امتیازات بیشتری از سوی موتورجستجو و از طرف دیگر احتمال مجازات از سوی گوگل پاندا با توجه به  فرآیند بهینه سازی وبسایت شما وجود دارد.
لطفا ادامه مطلب را مطالعه بفرمائید

دوشنبه 20 مرداد 1399
ادامه مطلب
👈نویسنده : ملیحه باغبان
در دنیای امروز که از طریق اینترنت می توان با تمام دنیا در ارتباط بود کسب و کارهای بسیاری به فعالیت در دنیای اینترنت روی آوردند. که بخش بسیاری از این کسب و کارها با طراحی و راه اندازی وب سایت توانسته اند به فروش اینترنتی و آنلاین خدمات خود بپردازند.

در میان این کسب وکارها در سال های گذشته فروشگاه های اینترنتی توانسته اند رونق چشمگیری داشته باشند. این دسته از وب سایت ها هم مانند دیگر کسب وکارها به دنبال رتبه و جایگاه مناسب در نتایج جستجو در گوگل می باشند و بدین منظور راه های بسیاری را در جهت بهبود سئو سایت خود انجام می دهند.

الگوریتم های گوگل برای کمک به صاحبین وب سایت ها که بتوانند با تکنیک های اصولی روند بهبود سایت خود را انجام دهند کمک بسیاری کرده و در صورت مشاهده اشتباهی آنها را مورد جریمه قرار می دهند.

الگوریتم گورخر چیست؟ یکی دیگر از الگوریتم های گوگل که بیشتر بر روی وب سایت های فروشگاهی تمرکز دارد Google Zebra می باشد که گوگل از این الگوریتم برای پیشگیری از تخلف هایی مانند هک اطلاعات کاربران، راه اندازی فروشگاه های اینترنتی دروغین که باعث می شود کاربران را به اشتباه بیاندازد استفاده می کند.
ادامه مطلب


شنبه 04 مرداد 1399
ادامه مطلب

ارزش گذاری یکسان نظریات مختلف، خیانت به اندیشه ورزی و پژوهش است

مهرداد شبان غازانی

پدیده نسبی‌گرایی و اینکه حقیقت مطلقی وجود ندارد، تبدیل به پارادایم پژوهشی عصر حاضر شده است. بر اساس این پارادایم به جای قبول یک نظر مطلق در مورد یک پدیده، مجموعه ای از نظریات در مورد آن پدیده ارائه می شود که هر کدام می‌تواند در شرایطی خاص درست باشد. مثلا نظریه نسبیت عام و نظریه کوانتوم که هر کدام در شرایطی جهان را توصیف می‌کنند. نسبیت عام رفتار جهان را در ابعاد بزرگ و نظریه کوانتوم آن را در ابعاد کوچک توضیح می‌دهد.

چنین رویکردی یعنی رویکرد نسبی‌گرایی به حقیقت، منطبق با دنیایی است که در آن زندگی می‌کنیم و قابل انکار نیست و لکن مشکل اساسی، برداشت‌ نادرست از این پارادایم است؛ برداشتی که در آن تمام نظریاتی که در مورد یک پدیده ارائه می‌شود، همگی به لحاظ ارزش یکسان تلقی شده و به عنوان جنبه‌ای از واقیعت ارائه می‌شود. مثلا به دیدگاه کسانی که زمین را تخت می‌دانند، به اندازه دیدگاه غالب کروی بودن زمین بها داده می شود و یا تفاسیر ارائه شده توسط نظریه پردازان توطئه و شبه علم و یا باورمندان به علوم ماوراء الطبیعه در مورد یک پدیده خاص، با تفاسیری که دانشمندان بعد از سال ها پژوهش و کار در آزمایشگاه در مورد آن پدیده ارائه می‌دهند، هم ارز تلقی می‌شود (به عنوان مثال در یک برنامه تلوزیونی گفته می‌شود که علت زمین لرزه بنا بر نظر برخی ها حرکت لایه‌های زمین است و از نظر برخی دیگر علت خشم خدایان و یا انجام آزمایش‌های سری توسط دشمنان می باشد). این نگاه، نگاهی خطرناک است که در نهایت می‌تواند منجر به از بین رفتن ارزش پژوهش و اندیشه ورزی در بین انسان‌ها شود.

برای پرهیز از وقوع چنین سوء برداشت‌هایی باید نظریات مختلف در مورد یک پدیده بر اساس شاخص‌های خاص ارزش گذاری شده و به هریک به اندازه ارزشی که دارند در متون، مجامع تخصصی، برنامه های تلوزیونی و غیره بها داده شود. برای واضح شدن نحوه ارزش گذاری توجه شما را به مثال ساده‌ای در مورد قضیه "ربط" در بازیابی منابع اطلاعاتی جلب می‌کنم. فرض کنید شما به دنبال یافتن مقاله‌ای در مورد "روش‌های آبیاری قطره‌ای در کشاورزی" هستید . شما بعد از جستجو، 2 مقاله در این زمینه پیدا می‌کنید که در هر دو عبارت " آبیاری قطره‌ای " آمده است؛ مقاله 1، یک نوشته کلی در مورد کشاورزی است که در بخش مربوط به روش‌های آبیاری، آبیاری قطره‌ای را به عنوان یکی از روش‌ها شمرده و توضیح دیگری در مورد آن نداده است، در حالی که مقاله 2، یک مقاله تخصصی در مورد آبیاری قطره‌ای است که به صورت جامع انواع روش‌های آبیاری قطره‌ای را برشمرده و توضیحات کاملی را با استناد به منابع مختلف در مورد هر یک از روش‌ها ارائه داده است. پر واضح است که شما مقاله 2 را به عنوان منبع اطلاعاتی مرتبط شناسایی کرده و از آن برای انجام کار پژوهشی و یا ارائه کلاسی خود انتخاب می‌کنید. 

موتور جستجوی گوگل نیز در سال های اخیر با استفاده از پیشرفت‌هایی که در عرصه یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی صورت گرفته، از الگوی مشابهی تبعیت می‌کند که در آن مدارک مرتبط با عبارت جستجو بر اساس میزان ربط ارزش گذاری شده و مدارک مرتبط‌تر به ترتیب در رده‌های اول، دوم، سوم ... لیست نتایج بازیابی شده نشان داده می‌شوند. میزان ربط منابع اطلاعاتی هم بر اساس شاخص هایی خاص مثل تعداد دفعات تکرار عبارت مورد جستجو در یک مدرک خاص، محل قرار گیری آن عبارت در مدرک (مثلا در عنوان مطلب یا داخل متن) سنجیده می‌شود.

با بهره گیری از راهبردی مشابه، می توانیم همه نظریات ارائه شده در مورد یک پدیده خاص را ارزش گذاری کنیم. چنین رویکردی به ما اجازه خواهد داد که ضمن حفظ دیدگاه‌های مختلف، جلوی سوء برداشت‌ها از پدیده نسبی گرایی را نیز بگیریم و الگویی را ارائه بدهیم که افراد ضمن آشنایی با نظریات مختلف، بتوانند از میزان انطباق هر نظریه با دنیایی که در آن زندگی می‌کنند اطلاع یابند.


جمعه 04 بهمن 1398
ادامه مطلب
👈نویسنده : ملیحه باغبان


در بازار کنونی، محتوا در شکل‌های مختلف آن ( متن، کلیپ، اینفوگرافیک و..) به بزرگ‌ترین پیوند دهنده کسب‌‌وکارهای کوچک و بزرگ با کاربران و مشتریان تبدیل شده است. در واقع یکی از عواملی که می‌تواند به تاثیرگذاری و رونق بیشتر کسب‌وکارها بر کاربران منجر شود، محتوای باکیفیت و صادقانه است. به همین دلیل است که شرکت‌ها و حتی استارت‌آپ‌ها  تلاش دارند تا از طریق تولید محتوای تخصصی و رایگان، علاوه بر تأثیرگذاری و ارتباط بیشتر با کاربران و مشتریان خود، سطح وفاداری آن‌ها را نیز افزایش دهند.

پارسی‌جو رسالت خود را بر فراهم‌کردن بستری امن و مطمئن برای جستجوهای اینترنتی کاربران ایرانی، ایجاد سرویس‌های متنوع و کاربردی ( خبر، ویدیو، آوا و موزیک، نقشه، آب‌وهوا، بازار، دانلود، تصویر، ترجمه، استخدام، ورزش)، رفع نیازهای مختلف پارسی زبانان در حوزه وب و پیشبرد دانش بومی و دانشگاهی کشور در این حوزه نهاده است.


منبع:http://parsijoo.ir


چهارشنبه 29 آبان 1398
ادامه مطلب

همه موتورهای جستجوی موجود در اینترنت محدودیت های خاصی را برای جستجو دارند. یکی از این محدودیت ها  قابلیت جستجوی علایمی مثل نقطه، علامت جمع، مساوی، سوال،کوتیشن و غیره هست. هیچ یک از موتورهای جستجوی معروف و پرکاربرد در اینترنت  مثل موتور جستجوی گوگل و یاهو در حال حاضر امکان جستجوی همه علایم را برای کاربران خود ارائه نمی کنند. با توجه به اینکه این علایم کاربردهای خاصی به ویژه در برنامه نویسی دارند لزوم وجود قابلیت جستحوی آنها ضروری می باشد.

موتور جستجوی symbolhound یکی از ابزارهایی هست که در این راستا و برای رفع نیاز کاربران در جستجوی علایم و نشانه ها ایجاد شده است. این موتور جستجو قادر است علایم مختلفی مثل . &, %, را جستجو کند.

همان طور که در تصاویر زیر مشاهده می شود این موتور جستجو  عبارت " 3=2+1" و " . % <"  را بازیابی کرده است.

آدرس: symbolhound.com                            

             

            

چهارشنبه 16 آبان 1397
ادامه مطلب
درباره نویسنده
ملیحه باغبان

📖  کارشناسی کتابداری
دانشگاه پیـــام نور مرکز تبریز

📖  کارشناسی ارشد
مدیریت اطلاعات دانشگاه تبریز

📖  دانشجوی دکتری
بازیـــابی اطـلاعــات و دانــــش