جستجو

آرشيو مطالب
دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه ایران برای اشاعه هر چه بیشتر این‌گونه اطلاعات و پیشبرد خدمات اطلاع‌رسانی به پژوهشگران با کمک به دسترسی آسان‌تر به منابع اطلاعات در وب راه‌اندازی شده است. دروازه‌های اطلاعات جایی هستند که در آن‌ها منابع اینترنتی بر پایه کیفیت و محتوا گزینش، فهرست‌نویسی، و رده‌بندی می‌شوند و از این رو، بسیار گسترده‌تر از فهرستی از پیوندهای اینترنتی هستند. دروازه‌های اطلاعات، خدمات اطلاع‌رسانی را در چارچوب شمار بسیاری از پیوندهای اینترنتی به پایگاه‌های وب کنترل کیفیت شده به کاربران ارائه می‌کنند. در دروازه‌های اطلاعات، این کارشناسان هستند که گزینش منابع، شرح محتوا، رده‌بندی، و تولید فراداده را انجام می‌دهند تا کاربران بتوانند با سرعت به اطلاعات با کیفیت مبتنی بر وب دست یابند.
هم‌اکنون شمار بسیاری از پایگاه‌های داده ایرانی در وب هستند که پراکندگی و نبود درگاهی یکتا برای شناسایی آنها، کار پژوهشگران را در جست‌وجوی اطلاعات دشوار ساخته است. دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه از یک سو دست‌یابی پژوهشگران را به پایگاه‌های داده آسان می‌کند و از سوی دیگر به سیاست‌گذاران علم و فناوری نمایی فراگیر از وضعیت این پایگاه‌ها نشان می‌دهد.
دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه پیوند به پایگاه‌های داده گوناگون را با مدارکی مانند پایان‌نامه‌ها،‌ رساله‌ها، مجله‌ها، گزارش‌ طرح‌های پژوهشی، کتابخانه‌های دانشگاهی،‌ و همایش‌ها در رشته‌های اصلی و فرعی فراهم می‌سازد. این دروازه، پایگاه‌های داده در وب را بر پایه نیاز کاربران در چارچوب‌ها و موضوع‌های کاربردی، با بهبود شیوه‌ی ارائه و کیفیت خدمات و همچنین با افزایش دسترس‌پذیری و استفاده‌پذیری به عنوان درگاهی ارزشمند برای استادان، دانشجویان،‌ و پژوهشگران بازنمایی می‌کند.


جمعه 12 آذر 1400
ادامه مطلب

دسترسی به نسخه جدید وب آو ساینس از January 6



جمعه 12 آذر 1400
ادامه مطلب
👈نویسنده : ملیحه باغبان

دسترسی مستقیم به جی سی آر JCR

ثبت نام در ایران پیپر و استفاده از امکان دسترسی رایگان به جی سی آر

(https://iranpaper.ir)



راهنمای استفاده از ( JCR)

Journal Citation Reports


سه شنبه 14 بهمن 1399
ادامه مطلب
👈نویسنده : ملیحه باغبان

معرفی پایگاه علمی دانلود مقاله Emerald

نام پایگاه انتشاراتی: EMERALD (امرالد)

نام شرکت مادر: MCB UP Ltd

سابقه انتشارات: Emerald نام تجاری شرکت MCB است که به عنوان شرکت انتشاراتی مستقل در سال ۱۹۶۷ در انگلستان تاسیس شده است.    

نوع اطلاعات: نشریات الکترونیکی (E- Journals) و پایگاه اطلاعاتی الکترونیکی (E-Databases)

تعداد نشریات الکترونیکی: بیش از ۱۰۰ نشریه الکترونیکی

تعداد پایگاههای اطلاعاتی: ۸ مورد

خدمات الکترونیکی دیگر: هشدار و اطلاع رسانی در مورد منابع جدید (Alert srvices)

موضوع اصلی: مدیریت؛ کسب و کار؛ کتابداری و اطلاع رسانی

نوع دسترسی: اینترنت

زبان: انگلیسی

پوشش موضوعی: حسابداری؛ حسابرسی و اقتصاد؛ مدیریت اطلاع رسانی؛ توسعه و مدیریت مجموعه های کتابخانه ای؛ مدیریت کتابخانه ای؛ مدیریت تدارکات و زنجیره عرضه؛ بازاریابی؛ مدیریت عملیات و تولید؛ مدیریت  پلیس؛ مدیریت بخش عمومی؛ مدیریت کیفیت؛ آموزش؛ محیط ساختمانی؛ پیگیری توسعه حرفه ای؛ آموزش؛ مهندسی و علوم مواد؛ مدیریت محیط ریست؛ غذا و تغذیه؛ مدیریت عمومی؛ مدیریت مراقبت های بهداشت؛ مدیریت منابع انسانی؛

محصولات امرالد:

Emerald Full-text  .۱ (متن کامل) با پوشش موضوعی: مدیریت، مدیریت منابع انسانی، بازاریابی، کتابداری، مهندسی مکانیک، الکترونیک و مهندسی الکترونیک

 Emerald Journals  .۲ (نشریات امرالد) با پوشش موضوعی: مجله های معتبر مدیریتی در زمینة مدیریت، مدیریت کتابداری و اطلاع‌رسانی به همراه مهندسی، علوم کاربردی و تکنولوژی

 Emerald Management Reviews .۳ (بررسی های مدیریتی) با پوشش موضوعی: مدیریت، مدیریت منابع انسانی، مدیریت اطلاعات، کیفیت، استراتژی، بازاریابی، حسابداری و امور مالی

  Emerald Abstracts  .۴(چکیده امرالد) شامل:

  • ۱۰۰۰۰۰ خلاصه مقاله از ۱۵۰ عنوان نشریه: International Civil Engineering Abstract 
  • Computer Abstracts International Database :خلاصه مقالات ۲۰۰ مجله در زمینه علوم کامپیوتر
  • Computer and Communication Security Abstracts :شامل ۶۰۰۰ خلاصه مقاله از ۱۰۰ مجله و ۴۰ کنفرانس

روشهای جستجو: جستجوی سریع، جستجوی پیشرفته، جستجوی مروری

برای ورود به این پایگاه بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

http://www.emeraldinsight.com


یکشنبه 26 مرداد 1399
ادامه مطلب
👈نویسنده : ملیحه باغبان

معرفی پایگاه علمی دانلود مقاله Wiley

شرکت جان وایلی و پسران (John Wiley & Sons) که به اختصار وایلی نیز نامیده می‌شود، ناشری بین‌المللی است که تخصصش چاپ عناوین آکادمیک می‌باشد. این شرکت محصولات بسیار متنوعی از قبیل کتاب، ژورنال و دایره‌المعارف را به صورت چاپی و الکترونیک منتشر می‌کند. علاوه‌براین، شرکت مذکور عرضه کننده‌ی محصولات و خدمات آنلاین و محتوای آموزشی و تحصیلی، برای دانشجویان لیسانس، فوق لیسانس و مقاطع بالاتر از آن نیز می‌باشد. بسیاری از مردم با نام مجموعه کتاب‌های «برای ساده‌لوح‌ها» (For dummies) آشنا هستند. این مجموعه تنها یکی از ده‌ها محصول این شرکت است.

پس از ادغام John Wiley و Blackwell، تمامی مقالات و کتب این دو ناشر بزرگ در محیط آنلاین Wiley Online Library ارائه می گردد. این ناشر با دسترسی به بیش از 2500 ژورنال با درجه علمی بسیار بالا و ارائه بیش از ۴ میلیون مقاله، 21000 کتاب آنلاین، صد ها پایگاه داده، پروتکل و آثار مرجع یکی از معتبرترین ناشرین الکترونیکی و بین المللی کتاب و ژورنال های علمی می باشد.

کتاب ها و مقالات قابل دانلود این پایگاه علمی در ۱۷ زمینه و چندین زیر بخش طبقه بندی شده است که در زیر به تمامی آنها اشاره شده است:

لطفا ادامه مطلب را مطالعه نمایید


سه شنبه 21 مرداد 1399
ادامه مطلب

اکثر ما زمانی که به دنبال مقاله ای در رشته خودمان به زبان فارسی یا انگلیسی هستیم، چاره کار را تنهاجستجو در گوگل می بینیم؛ حال آن که با جستجو در این موتور کاوش نمی توان به منابع بسیاری که در پایگاه های اطلاعاتی وجود دارند دسترسی پیدا کرد. به همین خاطر در نوشته حاضر قصد دارم تا چند پایگاه را جهت پیدا کردن مقالات خارجی معرفی کرده و همچنین نحوه دسترسی رایگان به آنها را به شما نشان بدهم.

Springer

https://link.springer.com/advanced-search

شما از طریق پایگاه اشپرینگر می توانید به صورت رایگان به  جستجوی مقالات به چند زبان مطرح دنیا در بسیاری از رشته ها و بر حسب موضوع، نوع منبع (مقاله، بخشی از کتاب و..) بپردازید. در  فهرست نتایج جستجو با کلیک بر روی هر عنوان به صفحه مربوط به اطلاعات مقاله مورد نظر هدایت می شوید که دانلود متن کامل آن از طریق خود سایت نیاز به پرداخت هزینه دارد. اما جای هیچ گونه نگرانی نیست. شما می توانید آدرس اینترنتی مربوط به صفحه  مقاله یا شماره doi مقاله را کپی کرده و سپس با مراجعه به سایت freepaper.me  آن را در باکس مربوطه وارد و متن کامل مقاله را به صورت رایگان دانلود کنید.

مراحل کار به صورت تصویری توضیح داده شده است:


Megapaper

https://megapaper.ir

پایگاه تامین منابع علمی که در داخل ایران طراحی شده ، یک ابزار بسیار مفید برای جستجو همزمان در تعداد زیادی از پایگاه های معتبر دنیا در زمینه مقالات و منابع معتبر علمی و در بسیاری از رشته ها است. کافی هست که موضوع مورد نظر را در کادر وارد کرده و سپس در لیست نتایج با کلیک بر روی هر عنوان به اطلاعات مربوط به مقاله دسترسی پیدا کنید. با کلیک بر روی .... Url:  http://dx.doi به صفحه مربوط به چکیده مقاله در پایگاه مرتبط هدایت می شوید. اگر امکان دانلود متن کامل در پایگاه مورد نظر موجود نبود مشابه آنچه که در مورد پایگاه قبلی گفته شد، شما می توانید با کپی کردن آدرس چکیده یا شماره doi  مقاله و وارد کردن آن در کادر مربوط در سایت freepaper.me به سادگی متن کامل مقاله را دانلود کنید.


Sciencedirect

https://www.sciencedirect.com/search/advanced

ساینس دایرکت یکی دیگر از پایگاه هایی هست که شما می توانید در آن به جستجوی طیف وسیعی از مقالات در رشته های مختلف بپردازید. در اینجا نیز مثل پایگاه های قبلی با کلیک بر روی هر عنوان چکیده مقاله مورد نظر را مشاهده می کنید. در صورت نیاز به متن کامل با کپی کردن آدرس چکیده یا شماره doi مقاله و وارد کردن آن در کادر مربوط در سایت freepaper.me  می توانید به صورت رایگان به متن کامل آن دسترسی پیدا کنید.

Googlescholar

https://scholar.google.com

و در نهایت گوگل اسکالر، پایگاه استنادی رایگان که قبلا به شکل کامل در این لینک معرفی شده است. با جستجوی عبارت مورد نظر در این پایگاه نیز می توان به طیف وسیعی از منابع دسترسی پیدا کرد که متن کامل برخی از آنها را می توانید مستقیما و برخی را نیز با استفاده از روش مطرح شده در پایگاه های قبلی دانلود کنید.



یکشنبه 05 خرداد 1398
ادامه مطلب
این پایگاهها رو یاد بگیرین برا دانلود مقاله


ensani.ir

sid.ir

جمعه 27 اردیبهشت 1398
ادامه مطلب

در فایلسو می توانید:

- به بیش از 10 میلیون منبع لاتین رایگان دسترسی داشته باشید
- بیش از 100 میلیون منبع لاتین اختصاصی جستجو کنید و آنها را درخواست دهید.
- فروشگاه اختصاصی برای فایل های خود ایجاد کنید (رایگان)
- فایل های سایر کاربران را بفروشید (بازاریابی)

راهنمای جستجو داخل سایت

 شما می توانید با استفاده از جستجوگر قدرتمند سایت، به حدود 100 میلیون منبع الکترونیکی دسترسی داشته باشید که پس ثبت درخواست، فایلسو آنها را تهیه و برای شما ارسال می کنند.

راهنمای درخواست منابع الکترونیکی (جستجو توسط ما)
با استفاده از صفحه ثبت درخواست، می توانید جزئیات منبع درخواستی خود را ارسال کنید تا فایلسو آنها را جستجو و نتیجه را به شما اعلام کند. دقت کنید درخواست جستجو کاملا رایگان است.

راهنمای پیگیری درخواست
شما می توانید با داشتن کد پیگیری و ایمیل خود از طریق صفحه پیگیری درخواست وضعیت درخواست خود را مشاهده کنید و با فایلسو ارتباط داشته باشید.
شما می توانید بدون نیاز به داشتن دامنه یا هاست، یک فروشگاه فایل رایگان بسازید. سپس با اضافه کردن فایل های قابل فروش خود (فایل های گرافیکی، پروژه های اختصاصی خودتان، منابع لاتین و هرنوع فایل قابل فروش ) به این فروشگاه، کسب درآمد کنید.
در حالتی که نوع بازاریابی را انتخاب نمایید، فروشگاه شما فایل هایی که دیگر کاربرها برای فروش قرار داده اند را نمایش می دهد و به ازای هر فروش از طریق فروشگاه شما، 15 الی 70 درصد از قیمت فایل به عنوان پورسانت فروش برای شما در نظر گرفته می شود.

کافی است خریداران را به سمت فروشگاه اختصاصی خودتان جذب کنید و به راحتی کسب درآمد نمایید.


دسترسی به فایلسو کلیک کنید


شنبه 31 فروردین 1398
ادامه مطلب
👈نویسنده : ملیحه باغبان


چهارشنبه 22 اسفند 1397
ادامه مطلب
👈نویسنده : ملیحه باغبان



دسترسی به میلیون ها مقاله علمی ISI
دسترسی به مقالات ISI و منابع معتبر علمی مانند ساینس دایرکت (Science Direct) برای پژوهشگران ایرانی همواره با محدودیت ها و مشکلات فراوانی همراه بوده است.از این رو پایگاه دانشیاری می کوشد با تأمین دسترسی به منابع علمی روزآمد جهان، دانش پژوهان ایرانی را یاری نموده و از این رهگذر گامی هر چند کوچک در راه پیشرفت و تعالی ایران اسلامی بردارد.

جامعیت و گستره وسیع موضوعی
هر حوزه مطالعاتی و دانش تخصصی، نقش و جایگاه ویژه خود را در پیشرفت همه جانبه جامعه ایفا می کند و ضعف و غفلت در هر یک می تواند مانعی بر سر راه پیشرفت جامعه باشد.لذا پایگاه دانشیاری کوشیده است اکثر قریب به اتفاق حوزه های موضوعی را پوشش داده  و میلیونها داکیومنت علمی را در صدها موضوع تخصصی دسته بندی و عرضه نماید.

ورود به پایگاه


جمعه 17 اسفند 1397
ادامه مطلب
👈نویسنده : مهرداد شبان

پایگاه گوگل اسکولار(اسکالر) یک نمایه استنادی رایگان است که از لحاظ کارکرد شبیه نمایه استنادی وب آو ساینس و اسکوپوس می باشد.. پایگاه های استنادی ابزارهایی هستند که اطلاعات کتابشناختی، چکیده و حتی متن کامل مقالات مجلات و سایر منابع اطلاعاتی را دسترس پذیر نموده و امکان جستجوی آنها را فراهم می آورند. همچنین تعداد استنادهای دریافتی هر مقاله و هر پژوهشگر  نیز در این نمایه نامه ها مشخص می شود. نمایه های  استنادی در تحلیل های علم سنجی کاربرد زیادی دارند. به عنوان نمونه نرم افزار "پابلیش اُر پریش" از داده های گوگل اسکولار برای انجام تحلیل های استنادی و تعیین عملکرد پژوهشگر (تعیین جمع تعداد مقالات، تعداد متوسط استناد به ازای هر نویسنده، تعیین شاخص اچ و ...) استفاده می کند.

پایگاه استنادی گوکل اسکولار از آدرس scholar.google.com  قابل دسترس است.

در تصویر زیر قسمت های مختلف گوگل اسکولار معرفی شده است:

                              

همان طور که در شکل زیر مشخص است با جستجوی یک کلید واژه دلخواه لیستی از مقالات و یا سایر منابع اطلاعاتی مربوط بازیابی می شود. در زیر عنوان مقاله تعداد استنادهای انجام شده به مقاله دیده می شود که با کلیک بر روی آن می توان لیست مقالاتی که به مقاله مذکور استناد کرده اند را مشاهده کرد. همچنین با کلیک بر روی نام نویسنده مقاله، می توان به مشخصات پژوهشگر و اطلاعاتی در مورد عملکرد علمی او مثل تعداد مقالات و مجموع استنادهای دریافتی و نمره اچ ایندکس پژوهشگر دسترسی پیدا کرد.( اگر 5 مقاله یک پژوهشگر هر کدام 5 استناد دریافت کرده باشند نمره اچ این پژوهشگر 5 است)

                                               

گوگل اسکولار چند مزیت عمده دارد:

الف) بر خلاف وب آو ساینس و اسکوپوس رایگان است.ب) منابع اطلاعاتی غیر انگلیسی را هم نمایه می کند. ج) تمام انواع منابع اطلاعاتی از جمله کتاب را پوشش میدهد.

در نتیجه گوگل اسکولار برای رشته های حوزه علوم انسانی و علوم اجتماعی که بیشتر آثارشان به صورت کتاب و به زبان های ملی غیر انگلیسی است مناسب تر است.با این وجود به دلیل برخی دلایل مثل نامشخص بودن دستور العمل انتخاب منابع زیر پوشش، نامشخص بودن دوره زمانی منابع زیر پوشش و غیره نتوانسته است مثل وب آو سایس و یا اسکوپوس در زمینه ارزیابی پژوهش مطرح شود.

منبع مورد استفاده:

کتاب آشنایی با علم سنجی (مبانی، مفاهیم، روابط و ریشه ها)/ دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی


شنبه 19 آبان 1397
ادامه مطلب
درباره نویسنده
ملیحه باغبان

📖  کارشناسی کتابداری
دانشگاه پیـــام نور مرکز تبریز

📖  کارشناسی ارشد
مدیریت اطلاعات دانشگاه تبریز

📖  دانشجوی دکتری
بازیـــابی اطـلاعــات و دانــــش